Forskningsmetoder 1

Forskningsmetoder 1 - Knut Inge Fostervold | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Inge Fostervold
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Forskningsmetoder 1.pdf
ISBN
8069385692009

BESKRIVELSE

Dette kommentarheftet er skrevet til boka Resarch Design and Methods. A Process Approach av K.S. Bordens og B.B. Abbott. I heftet gjennomgås sentrale områder i pensum. Heftet er ment som et supplement til læreboka og en støtte i arbeidet med pensumlitteraturen gjennom å kommentere og utdype viktige temaer i boka. Det er en forutsetning at læreboka brukes samtidig med kommentarheftet. Det foreligger kommentarhefter i følgende emner: -Generell psykologi (Innføring i psykologi og Psykologiens historie) -Forskningsmetoder 1 -Sosialpsykologi

Heftet er ment som et supplement til læreboka og en støtte i arbeidet med pensumlitteraturen gjennom å kommentere og utdype viktige temaer i boka. 1. Kvalitative og kvantitative forskningsmetoder - likheter og forskjeller; 2.

Innhold. kapittel 1 kvalitative forskningsmetoder .

RELATERTE BØKER