God skriveutvikling; kartlegging og undervisning

God skriveutvikling; kartlegging og undervisning - Ingvar Lundberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Lundberg
DIMENSJON
8,48 MB
FILNAVN
God skriveutvikling; kartlegging og undervisning.pdf
ISBN
5049801933070

BESKRIVELSE

Skriveundervisning må drives på alle trinn i skolen. Særlig viktig er det å følge med i elevenes framskritt i de første skoleårene. Her får du et redskap som gjør det mulig for deg å følge hver enkelt elevs skriveutvikling og gi hver elev individuell hjelp.Boka God leseutvikling - kartlegging og øvelser, som kom for noen år siden, inneholder blant annet utviklingsskalaer for ulike dimensjoner ved barns tidlige leseutvikling. Disse skalaene blir i dag anvendt i stort omgang ved svenske og også i norske skoler. Siden lese- og skriveutviklingen henger tett sammen, har mange uttrykt behov for en tilsvarende bok om skriveutvikling.Dette er en slik bok. På samme måte som i boka om leseutvikling definerer professor Ingvar Lundberg her fem dimensjoner med ulike trinn på veien mot gode skriveferdigheter. Trinnene er beskrevet med eksempler, som gjør det lettere for læreren å avgjøre hvor langt den enkelte elev har kommet i de ulike utviklingsdimensjonene. Boka er oversatt fra svensk.

... God skriveutvikling: kartlegging og undervisning Av Kari Marie Thorbjørnsen, Ingvar Lundberg Forlag Cappelen akademisk ISBN 9788202306540 Utgitt 2009, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. God skriveutvikling; kartlegging og undervisning er en flott bok.

Ingvar Lundberg; Kari Marie Thorbjørnsen (Oversetter) ... Boka God leseutvikling - kartlegging og øvelser, som kom for noen år siden, inneholder blant annet utviklingsskalaer for ulike dimensjoner ved barns tidlige leseutvikling.

RELATERTE BØKER