Hva skal vi med historie?

Hva skal vi med historie? - Lise Kvande, Nils Naastad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Kvande, Nils Naastad
DIMENSJON
3,27 MB
FILNAVN
Hva skal vi med historie?.pdf
ISBN
5741825583330

BESKRIVELSE

Hva skal vi egentlig med historie? Spørsmålet er sentralt for alle som studerer og formidler historie. I denne boka forklares det hvorfor historiefaget er viktig, med utgangspunkt i flere av dets funksjoner. For historielæreren er historie både kunnskapsstoff (teori) og selve formidlingen til elevene (praksis). Ofte blir teori og praksis oppfattet som to separate sfærer - men ikke i denne læreboka. Her gis faglig velfunderte råd til relevant og interessant undervisning. Boken inneholder følgende kapitler:Historie som erfaringsrom, samtidsorientering og forventningshorisontHistorie som myndiggjøringHistorie som identitetHistorie som demokratifostringHistorie som kategoriseringHistorie som fortellingHistorie som prosess og sammenhengHistorie som sted på kartetHistorie som materiell kulturDenne 2. utgaven av boka er både faglig oppdatert og forbedret med flere nye eksempler. Lise Kvande og Nils Naastad har begge lang fartstid som førsteamanuensiser i samfunnsfagdidaktikk ved Instituttt for lærerutdanning, NTNU. De har også arbeidet i grunn- og videregående skole.

For historielæreren er historie både kunnskapsstoff (teori) og selve formidlingen til elevene (praksis). Hva skal vi med historie? : historiedidaktikk i teori og praksis Forfatter: Lise Kvande Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2018 Lengde: 15 t.

Fortsett å lese «Bokstaver med mønster ... Skal vi lære av historien ,må vi vite om de fakta som det er skrevet lite om ! ... La oss håpe at vi kan lære av farene med storkonsern selv om jeg er pesimistisk .Når vi ser hva som skjer i dag med krig på falske premisser og hyggelige kontrakter etterpå.

RELATERTE BØKER