Jernkors og penn

Jernkors og penn - Knut Flovik Thoresen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Flovik Thoresen
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Jernkors og penn.pdf
ISBN
6398435243317

BESKRIVELSE

Felix Thoresen levde intet A4-liv. Under andre verdenskrig var han offiser i tysk tjeneste på Østfronten, men senere ble han et vitalt og fargerikt innslag i Oslos forfatter- og kunstnermiljø. I etterkrigstiden var han bosatt i Irland, hadde kontakt med IRA og var med på "The Tate Gallery Raid" ? da irene stjal malerier tilbake fra det kjente galleriet i London. Senere ble han en kjent fantasyforfatter og han bodde på den greske øya Hydra sammen med Axel Jensen og Leonard Cohen. Han livsprosjekt var jakten på den hellige gral, et overordnet tema i bøkene hans.Boken inneholder også en bibliografi og en oversiktsikt over Felix Thoresens forfatterskap, utarbeidet av Pål-André Haugen.

Felix Thoresen levde intet A4-liv. Under andre verdenskrig var han offiser i tysk tjeneste på Østfronten, men senere ble han et vitalt og fargerikt innslag.. Jernkors og penn : mysteriet Felix Thoresen Kjøp Jernkors og penn fra Bokklubber Felix Thoresen levde intet A4-liv.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Annoncer med Jernkors på DBA.

RELATERTE BØKER