Kafémysteriet

Kafémysteriet - Martin Widmark | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Widmark
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Kafémysteriet.pdf
ISBN
1245582934808

BESKRIVELSE

Krimbok for barn.Det ser ut til at raneren vet nøyaktig når han skal slå til! For tredje gang er den hyggelige kafeen i Valleby blitt ranet. Hver gang har kassa-apparatet vært fullt av penger. Er det noen blant personalet som samarbeider med raneren?Lasse og Maja har sine mistanker...Lettleste og spennende detektivbøker med mange morsomme illustrasjoner.

Og jeg er sikker på at vi her hjemme kommer til å kose oss med flere. Bøkene er lettleste med store bokstaver og fine illustrasjoner, så de vil nok bli lest av poden når han begynner å lese også. Stjørdal bibliotek: Glemt PIN.

Hver gang har kassa-apparatet vært fullt av penger. Er det noen blant personalet som samarbeider med raneren?Lasse og Maja har sine mistanker...Lettlest og spennende krimbok for barn med mange morsomme illustrasjoner. Krimbok for barn.

RELATERTE BØKER