Kraften til selvtillit

Kraften til selvtillit - Julia Marthy | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julia Marthy
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Kraften til selvtillit.pdf
ISBN
7068559093106

BESKRIVELSE

Selvtillit er en av de st rste kreftene for oppn suksess p ethvert omr de av livet. Denne boken er designet for de som alltid sliter hardt, men kan ikke komme til deres livs m l p grunn av en eller annen grunn. Denne boken gir dem Et nytt h p, styrke og oppfyller dem med ny energi og l ser opp nye livshorisonter. Les boken grundig og nyt et trygg liv, full av energi for beseire alle vanskeligheter og problemer du kan st te p i ditt liv framover. Boken gir deg den naturlige m ten ved enkelt f lge instruksjoner og hemmeligheter for oppn selvtillit, noe som er en absolutt n dvendighet for ditt vellykkede liv.

* Vis godhet overfor barnet i mestring og nederlag. * Gled deg sammen med barnet.

Dette sitatet fra Santiago Ramon y Cajal er nå mer relevant enn noen gang. Dine egne tanker har skapt og fortsetter å skape din verden.I dag vet vi at selvtillit, entusiasme og håp kan forbedre hjernens høyere funksjoner. Kraften til å forandre ting ligger i seg selv.

RELATERTE BØKER