Lyder om natten

Lyder om natten - Sam Taplin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sam Taplin
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Lyder om natten.pdf
ISBN
7295526874632

BESKRIVELSE

Trykk på knappene og lytt og les om alt som kan skje midt på natten. Det er midt på natten, og alt er stille. Eller ... Hør etter! Hva er det som lager den lyden? Det er nemlig mye forskjellig som kan skje om natten. Se på illustrasjonene og trykk på knappene for å finne ut hva som hender mens barn og voksne ligger i sengene sine og sover.

Eller … Hør etter! Hva er det som lager den lyden? Det er nemlig mye ... Natten er fuld af lyde ude i naturen. De fleste af os er vant til natlige lyde fra biler, knallerter, hunde, der gør - eller måske udrykningskøretøjer eller musik, afhængig af hvor vi bor, men nattens dyreliv laver også lyde.

Foto: Dan Race - Fotolia Vis mer. Tilstanden kan i tillegg være noe pinlig, ettersom lyden ofte har et seksuelt preg. Pris: 172,-.

RELATERTE BØKER