Mann for sin katt

Mann for sin katt - Lars Saabye Christensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
8,67 MB
FILNAVN
Mann for sin katt.pdf
ISBN
3783568990772

BESKRIVELSE

En nydelig gavebok til katteelskere i alle aldre. En diktsamling fra en av våre fremste lyrikere, nå i ny utgave, med innlagt CD. Lekne, humoristiske, filosofiske, rytmiske dikt preget av forfatterens beundring og respekt for katter. Boken er gjennomillustrert i svart/hvitt av Rune Johan Andersson.

Flere handlinger; Finn ... Kjøp Mann for sin katt fra Bokklubber En nydelig gavebok til katteelskere i alle aldre. En diktsamling fra en av våre fremste lyrikere, nå i ny utgave, med innlagt CD.

Det var tidlig lørdag morgen i femtida at politiet fikk melding om at dyr hadde blitt kastet ut fra balkongen til ei blokkleilighet i Bodø. Kvinner for sin katt. Av Karin Westrheim-Kvinner er flinkere enn menn til å snakke med katter.

RELATERTE BØKER