Gandhi, eller Kunsten å snu verden opp ned

Gandhi, eller Kunsten å snu verden opp ned - Zac O'Yeah | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zac O'Yeah
DIMENSJON
6,31 MB
FILNAVN
Gandhi, eller Kunsten å snu verden opp ned.pdf
ISBN
1779512976172

BESKRIVELSE

Av og til fødes det mennesker helt utenom det vanlige. Mennesker med evner, styrke og visjoner som forbløffer, imponerer og setter varige spor. Mennesker som kan snu opp ned på verden. Mahatma Gandhi var et slikt menneske. Gandhi er den fantastiske biografien om den lille, magre og skallete mannen som utfordret verdens mektigste imperium, og beseiret det. Forfatteren Zac O'Yeah er født i Finland, oppvokst i Sverige og bor i Bangalore, sør i India. Hans forfatterskap lovprises. Boken om Gandhi er nominert til den høythengende utmerkelsen Augustpriset, oppkalt etter Sveriges største forfatter og dramatiker, August Strindberg.

Legg i ønskeliste. Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 Kjøp Gandhi, eller Kunsten å snu verden opp ned fra Norske serier Av og til fødes det mennesker helt utenom det vanlige.

Luondduadjágasat = Dreamscapes = Drømmelandskap = Traumlandschaften. Feltnotater fra småbarnslivet.

RELATERTE BØKER