Utfordringer

Utfordringer - Roar Gulbrandsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roar Gulbrandsen
DIMENSJON
12,1 MB
FILNAVN
Utfordringer.pdf
ISBN
3200060290081

BESKRIVELSE

Utfordringer (og dialog). Har du lagt merke til at når du leser en tekst, danner du deg bilder av noe, avhengig av hva slags inntrykk deler av teksten gir deg? Og når du ser bilder tenker du noe om inntrykket du får, og noen ganger blir tankene dine omsatt til språk som du kan dele med andre. Ikke alt man ser eller sier, oppfattes slik det var tenkt. Plutselig kan det oppstå nye og overraskende forbindelser som lever sitt eget liv, bevisst så vel som ubevisst. Dette ønsket Roar Gulbrandsen og Geir Esben Østbye å utforske.

Utfordringer kan møtes Disse sidene definerer fjorten utfordringer som har det til felles at de kan gjøres noe med, helt eller delvis. Utfordringer knyttet til den globale klimakrisen, menneskerettigheter og sosial og økonomisk utvikling kan også knyttes til FN sitt fredsarbeid, men for å gjøre det litt enklere skal vi først og fremst se på FNs utfordringer i forhold til pågående væpnede konflikter. Mellommenneskelige utfordringer. Mellommenneskelige utfordringer handlet om å være personlig og profesjonell i egen rolle, føle på et stort ansvar og gi balansert vurdering.

Det er en klar hovedutfordring som ligger til grunn for denne kommunikasjonsstrategien: Erkjennelsen om at kommunens måte å kommunisere på er i endring, fordi samfunnet konstant endrer seg på dette området. Deltakelse. Spesialpedagogiske utfordringer.

RELATERTE BØKER