De dødes båt

De dødes båt - Knut Nærum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Nærum
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
De dødes båt.pdf
ISBN
8256670648556

BESKRIVELSE

Den lettskremte og rumpefikserte kriminalforfatteren Nilsen er tilbake som forteller i denne frittstående oppfølgeren til suksessen Døde menn går på ski. Rike Oslo-folk blir drept på blodig og uforklarlig vis, uværet bryter løs og privatdetektiven Oberon Qvist tenker bedre med en idiot i rommet. De dødes båt er et overflødighetshorn av skjærgårdsstemning og uhygge, og vil gi deg en leseropplevelse ikke helt ulikt det å bli slått i hjel med et trekkspill.

Knut Nærum De dødes båt ... Kjøp De dødes båt fra Bokklubber Nærum-krim Den lettskremte kriminalforfatteren Kjell Nilsen ferierer på Kjølholmen i den sørlandske skjærgården. Når kosmetikkdronningen Malin Meller blir funnet druknet i et låst rom, peker sporene mot en morder som ikke er av denne verden. Kjøp De dødes båt fra Agency The easily scared crime writer Kjell Nilsen is vacationing on the island Kjølholmen in archipelago of Southern Norway.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken De dødes båt av Knut Nærum (ISBN 9788202298319) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER