Kunsten å gå

Kunsten å gå - Lars Amund Vaage | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Amund Vaage
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Kunsten å gå.pdf
ISBN
7704632805577

BESKRIVELSE

Hovudpersonen var eit sjukeleg barn. Han blei send ut og inn av sjukehus i ein periode av barndomen, og i ein lengre periode kunne han ikkje gå. Han ligg i senga og blir mata og pleid, støtta og følgd omkring av mor. Mora er ikkje hovudpersonens eigentlege mor, ho er faren si andre kone. Utan at faren eller stemora veit om det, begynner han å gå i båtbyggjeriet. Der begynner han å fortelja. Om far, om butikken, om seg sjølv.

Klauvskjerar Asgeir Tunheim, trimma klauv etter klauv i besetninga til Jone og Joakim Fosse. Ingen store skader, berre rutinemessig, førebyggande trimming av klauvene. Kunsten å gå.

Styrt avgang: Direktører har kommet og gått på dagen, men styreleder Christian Bjelland forlater ikke Nasjonalmuseet før avskjeden er tilstrekkelig forberedt. Kunsten å gå bakveien. ...

RELATERTE BØKER