Mestring av sosial angst

Mestring av sosial angst - Rolf W. Gråwe, Mariela L. Lara Cabrera, Line Aksdal Eriksen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf W. Gråwe, Mariela L. Lara Cabrera, Line Aksdal Eriksen
DIMENSJON
11,63 MB
FILNAVN
Mestring av sosial angst.pdf
ISBN
1749979362535

BESKRIVELSE

Engstelse for å dumme seg ut i andres påsyn er noe alle opplever fra tid til annen. Mild sosial angst er derfor normalt og en naturlig del av de fleste menneskers liv. Hverdagen til en del personer preges imidlertid av en sterk, lammende angst for å bli vurdert negativt av andre. Angsten er intens og hindrer dem i å fungere sosialt og nå viktige mål, og problemene kan bli kroniske dersom de ikke behandles. Resultatet er svekket livskvalitet og ofte arbeidsuførhet. Dette er en praktisk behandlingsmanual for helsepersonell. Den handler om hva sosial angst er, hvordan den kan identifiseres, og hvordan man kan lære personer å mestre angsten. Innholdet er basert på psykososiale intervensjoner som psykoedukasjon, kognitiv atferdsterapi, eksponeringstiltak, sosial ferdighetstrening samt avspenningstrening. På vei til et bedre liv er en serie praktiske lærings- og mestringsprogrammer (lagt opp som kurs) som er utarbeidet for bruk i gruppebehandling av ulike psykiske lidelser, der kursdeltakerne lærer å mestre sine psykiske problemer i hverdagen.

Olavs Hospital, psykisk helse, DPS Tiller Prosjektleder/forsker. Rolf W.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Angst er en av de vanligste psykiske helseplagene i Norge. Om lag 30 prosent får en angstlidelse i løpet av livet.

RELATERTE BØKER