Skammens historie

Skammens historie - Sigmund Aas, Thomas Vestgården | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Aas, Thomas Vestgården
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Skammens historie.pdf
ISBN
7729829657281

BESKRIVELSE

Dette er de svakes norgeshistorie. En beretning om overgrep begått av helsevesenet og kriminalomsorgen mot sosiale avvikere. Eller om den institusjonaliserte kulturelle og fysiske statlig vold mot folkegrupper som jøder, tatere, samer, som ikke passet inn i det norske glansbildet.«En forfriskende bitter aperitiff før jubelen bryter løs. Ei bok der vi møter et Norge på vranga, et Norge som bør skamme seg. Velkommen lesning særlig for meg, som har vokst opp i Italia, et land der alle vet at alt er bare dritt.» Jon Rognlien, Dagbladet

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Skammens historie den norske stats mørke sider 1814-2014. Sigmund Aas; Thomas Vestgården.

Sjefredaktør og adm.dir.: Eirik Hoff Lysholm | Direktør: Nina Kordahl | Redaktør Dagsavisen Oslo ... Skammens historie av Sigmund Aas og Thomas Vestgården Dette er de svakes norgeshistorie. En beretning om overgrep begått av helsevesenet og kriminalomsorgen mot sosiale avvikere. Intet sted i verden i dag er tilliten til myndighetene større enn i de skandinaviske landene, og dette gjenspeiler seg også i hvordan vi skriver, opplever og ikke minst feirer vår egen nære fortid.

RELATERTE BØKER