Året 1965

Året 1965 - Lars Ulseth, Kalle Løchen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Ulseth, Kalle Løchen
DIMENSJON
12,25 MB
FILNAVN
Året 1965.pdf
ISBN
3282304599195

BESKRIVELSE

30 gjennomillustrerte nostalgiske bøker i postkortformat, en for hvert år fra 1950 til 1979. Hvem ble født og hvem døde dette året? Hvem fikk et gjennombrudd, og hva slo gjennom? Hva gikk vi kledt i og hva leste vi for noe? Hva hørte vi på og hvem snakket til oss? Hva var det vi spiste, og hva var det vi drakk? Ble du født dette året, eller kanskje konfirmert? Var det da du ble 18 eller traff din utkårede? Begynte du på skolen, eller kanskje i ny jobb? Hva husker du egentlig fra dette året? Bli med tilbake til begivenhetenes år!

desember også til Hammerfest.Dermed er det tv-dekning i alle landets fylker, selv om det foreløpig kun er de største befolkningssentrene som har mulighet til å ta inn fjernsyn. TV-året 1965 er en oversikt over hendelser, program og fødte og avdøde TV-personligheter i året 1965 TV-året i Norge Begivenheter i Norge. Kveldsnytt starter opp på fjernsynet.

verdenskrigs afslutning etableres diplomatiske forbindelser mellem Vesttyskland og Israel. 1.

RELATERTE BØKER