Hei, jeg heter Norge!

Hei, jeg heter Norge! - Rolf Theil | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Theil
DIMENSJON
12,20 MB
FILNAVN
Hei, jeg heter Norge!.pdf
ISBN
4994827549070

BESKRIVELSE

Dette er en nivåbasert bokserie på tre bøker. En norskopplæring for minoritettspråklige i den videregående skolen. - Bok 2 har som mål å innarbeide et ordtilfang som gir elevene bedre forutsetninger for å forstå ulike skolefag - fra matematikk og naturvitenskapelige fag til humanistiske og praktiske. Det blir i alle tre bøkene lagt stor vekt på at læremiddelet skal gi ei solid og mangfoldig innføring i norsk språk, kultur og historie. Til bøkene følger et gratis supplement i form av en nettressurs. Der kan elevene finne gloser, lesetekster, begrepsforklaringer, informasjonstekster, små filmsnutter, quiz og andre oppgaver.

Hver og en får sitt navn, ofte etter mye overveielse fra foreldrene. Ansattprofil Hei! Jeg heter Line Elisabet Nilsen Seljelid og er daglig leder på Nr1 Fitness Lindås. Jeg er 48 år gammel, gift og har tre skjønne jenter på 10 år, 16 år og 29 år.

Hei jeg skal til USA hvor lenge på rullebladet mit egentlig er ... sette sitt eget liv i fare ved å røyke hasj, enn det er å sette andres liv i fare ved å kjøre over fartsgrensen.

RELATERTE BØKER