Kritikarboka

Kritikarboka - Atle Christiansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Christiansen
DIMENSJON
9,60 MB
FILNAVN
Kritikarboka.pdf
ISBN
6410906036996

BESKRIVELSE

Denne boka er ein guide til den litterære og litteraturkritiske sanse- og tenkjemåten. Kva er litteratur og kritikk? Kva er kvalitet, og korleis oppdagar du kvalitet? Har kritikaren andre oppgåver enn å oppdage og beskrive kvalitet? Kritikarboka er ei praktisk bok. Atle Christiansen legg vekt på å gi klare råd om korleis du går fram for å vurdere kvalitet og skrive litteraturkritikk. Mindre erfarne lesarar kan lese boka som ei innføringsbok i litteratur og kritikk, mens erfarne lesarar kan lese henne som ei oppdatering og påminning om kva som står på spel i litteraturen og kritikken. Boka er full av gode skriveråd for den som vil noko med skrivinga si. Atle Christiansen (f. 1964) er kritikar, forfattar og kommunikasjonsrådgivar. Han har tidlegare gitt ut Et digert kapittel (1994) og Historier om Kruse Smith (2009). Han blei kåra til Årets litteraturkritikar av Norsk kritikerlag i 1994. «Det er sympatisk å lese en slik framstilling av anmelderiet, som ikke pretenderer å gjøre sjangeren til mer enn den er, eller gir den oppgaver som er umulige å innfri, men som samtidig stiller klare krav til skriftlig presisjon og viser hvordan dette kan læres.» - Tonje Vold, PROSA

ISBN 978-82-03-19817-5 (h.) : Nkr 329.00 DOKID: 10up29362 Oppstilling: HH/Hamar 801 Gun 2 Fagerjord, Anders: Web-medier 808.00285 Fagerjord, Anders, 1970- Web-medier : introduksjon til sjangre og uttrykksformer på nettet. De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- .

Lista er delt inn i skjønnlitteratur og faglitteratur, alfabetisk etter forfatter. 4. Kritikarboka.

RELATERTE BØKER