Norske selskabs adresser og vertskap

Norske selskabs adresser og vertskap - Geirr Wiggen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geirr Wiggen
DIMENSJON
9,22 MB
FILNAVN
Norske selskabs adresser og vertskap.pdf
ISBN
7004497397639

BESKRIVELSE

I denne boken undersøker forfatteren aspekter rundt Det Norske Selskab, bl. a hvem grunnleggerne var, når det ble stiftet, hvor det holdt til og fakta om vertskapet. Med referanser.

På verdensbasis er det kun fire klubber som er eldre enn Norske Selskab. Klubben ligger sentralt i Oslo, rett bak Stortinget. Norske Selskabs adresser og vertskap Geirr Wiggens undersøkelser tar sikte på å bringe klarhet i en del uklare forhold omkring Det Norske Selskabs tilkomst: hvem stifterne var; når det ble stiftet; hvor Selskabet holdt til; når tilholdsstedet ble flyttet; opplysninger om vertskapet for Selskapet; Søkeresultater for Ansvarlig vertskap - Haugenbok.no NTNU Vitenskapsmuseet i Trondheim er ett av sju norske universitetsmuseer, med natur- og kulturhistoriske samlinger og utstillinger.

Men ... Fredag 24. mai åpner næringsminister Torbjørn Røe Isaksen norsk-vietnamesisk næringslivsseminar og er vertskap for en arbeidslunsj i forbindelse med Vietnams statsminister Nguyễn Xuân Phúcs besøk til Norge.

RELATERTE BØKER