Sensurert

Sensurert - Vegard Higraff | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vegard Higraff
DIMENSJON
12,77 MB
FILNAVN
Sensurert.pdf
ISBN
9506330668974

BESKRIVELSE

"I 1913 vedtok Stortinget Kinoloven og etablerte Statens Filmkontroll. Alle filmer som skulle vises på kino i Norge måtte fra nå av forhåndskontrolleres av to sensorer utnevnt av Kongen i statsråd. Denne boken gir et innblikk i Filmkontrollens historie fram til i dag, og viser hvordan sensuren har blitt praktisert gjennom skiftende kultur- og samfunnsforhold. Blant temaene som behandles er den politiske filmsensur under og etter 1. verdenskrig, Fri Film-kampanjen i sekstiårene og frykten for videovolden på 1980-tallet. Boken går også tett innpå mange av Filmkontrollens mest omdiskuterte saker, som forbudene mot Bonnie & Clyde og Life of Brian. Vegard Higraff (f. 1976) har hovedfag i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

Slik kan det lett forstås at 1984 ble forbudt i Sovjetunionen. Men […] smp-stories-top-widget.

Få kryssordhjelp med kryssordkjempen. Sensurert! Categories Blogg. Jeg er så sløv noen ganger, får ikke med meg det mest åpenbare rundt meg.

RELATERTE BØKER