Tvangslidelser

Tvangslidelser lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Tvangslidelser.pdf
ISBN
2337611779407

BESKRIVELSE

Heftet inneholder informasjon om tvangslidelsens ulike former, diagnostikk, behandling og retningslinjer for behandling. Har referanser for videre lesning.

Personlighet kan også ha en betydning. Pasienter med tvangslidelse kjennetegnes ofte av økt perfeksjonisme, overdrevent behov for sikkerhet og kontroll, urealistisk vurdering av tankers betydning, overdreven ansvarlighet og overvurdering av faresituasjoner. Tvangslidelser hos voksne; Gaustad tar i bruk ny og effektiv behandlingsmetode; Gaustad tar i bruk ny og effektiv behandlingsmetode NRK nyhetene kunne vise til en ny og effektiv metode, som var blitt utviklet av OCD-teamet i Helse Bergen for å behandle pasienter med angstlidelser/ Obsessive Compulsive Disorder (OCD).

Har du en veldig alvorlig tvangslidelse, kan det være vanskelig å leve et normalt liv. Det viktigste du kan gjøre er derfor å søke hjelpe.

RELATERTE BØKER