Forbruksagentene

Forbruksagentene - Christine Myrvang | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Myrvang
DIMENSJON
8,73 MB
FILNAVN
Forbruksagentene.pdf
ISBN
8568684394919

BESKRIVELSE

Når ble vi forbrukere? Hvem var det som først kom på at vi kunne kjøpe varer vi egentlig ikke trengte? Og hvilke virkemidler brukte de? I Norge har det moderne forbrukersamfunnet utviklet seg parallelt med kunnskapssamfunnet. Reklamebransjen allierte seg med den psykologiske vitenskapen allerede på begynnelsen av 1900-tallet. Ved hjelp av de nyeste ideene innenfor psykologien, fant den fram til teknikkene som førte slagordene inn i hodene våre og fikk oss til å handle. Christine Myrvang viser hvordan vi er blitt forbrukere i stadig nye betydninger av ordet og hvordan markedets språk har nådd stadig nye områder - og hvordan kritikken av forbrukersamfunnet alltid har eksistert side om side med frembringelsen av stadig nye og flere og muligens mer bevisste forbrukere.

Legg i ønskeliste. Kongsberg våpenfabrikks historie I-III.

Den er, i motsetning til mange bøker som nevnes her, basert på et solid stykke empirisk arbeid, men i sluttkapitlet henger Myrvang seg på den allmenne fordømmelse og karikering av forbruksagenter og forbruket ... Forbruksagentene (Heftet) av forfatter Christine Myrvang. Pris kr 305 (spar kr 44). Christine Myrvang, Forbruksagentene: Slik vekket de kjøpelysten (Oslo: Pax forlag, 2009), 77.

RELATERTE BØKER