Gestaposjefens datter

Gestaposjefens datter - Venke H. Fehlis | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Venke H. Fehlis
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Gestaposjefens datter.pdf
ISBN
5419233674650

BESKRIVELSE

Min mor var ung og vakker, og 22 år, da jeg ble født vinteren 1945. Min far var en av lederne for den tyske okkupasjonsmakten i Norge under den andre verdenskrig. Det å ha en tysk offiser som far og en norsk mor er en skjebne jeg deler med flere. Det spesielle i mitt tilfelle er at min far var Heinrich Fehlis - Gestapos øverste sjef og en av de mest fryktede og forhatte tyskere i Norge under krigsårene. Den andre verdenskrig skapte utallige ofre. Min lidelse startet først da krigen var over. Jeg ble født som et resultat av kjærlighet mellom to mennesker, men mitt liv ble en øvelse i skam og redsel for at noen skulle vite hvem jeg egentlig var. Det meste av mitt liv har jeg kjempet for å holde hodet over vannet, - med alkoholen som livbøye. Denne boken handler om den lange veien til selverkjennelse - til å akseptere at jeg er det mennesket jeg er. Nå våger jeg å fortelle min historie. Det er bare når alle vet, jeg ikke trenger frykte at noen kjenner sannheten.

Nå kommer Sea of Thieves til Steam. Gestaposjefens datter. Min mor var ung og vakker, og 22 år, da jeg ble født vinteren 1945.

Kroglund.Dette er en bok som jeg lenge hadde sett frem til å lese. Det er mulig jeg husker feil nå men jeg synes å huske at Rolf Grüner Hegge refererer til noen møter han selv hadde hatt med Heinrich Fehlis i boken sin Gestapo henter deg om natten (Gyldendal, 1990). Pris: 129,-.

RELATERTE BØKER