100 år med Tour de France

100 år med Tour de France - Françoise Laget, Serge Laget, Gilles Montgermont, Philippe Cazaban | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Françoise Laget, Serge Laget, Gilles Montgermont, Philippe Cazaban
DIMENSJON
7,61 MB
FILNAVN
100 år med Tour de France.pdf
ISBN
9904599231002

BESKRIVELSE

Offisiell jubileumsbok for Tour de France! Tour de France er det største og mest glamorøse av alle sykkelritt! I denne boken finner du hundrevis av historier og statistikk: berømte lag og høye fjell om har bidratt til å gjøre Tour de France til en av de mest spennende og mest populære sportsbegivenheter i verden. Alt levende dokumentert med fantastiske actionfoto. Her kan du også lese om slagene om trøyene - den gule (ledertrøyen), den rødprikkede (klatretrøyen), den grønne (poengtrøyen), den hvite (ungdomstrøyen), den røde (Lanterne Rouge - siste rytter) og flere andre trøyer det har vært kjempet om siden touren startet i 1913. Boken vil i tillegg få et kapittel spesielt tilegnet de norske Tour de France-rytterne hvor de forteller om sine opplevelser i forbindelsen med touren. Boken oversettes av Håvard Solerød, redaktør for magasinet Procycling.

Sykkelløpet ble arrangert første gang i 1903. Det tiltrakk seg et entusiastisk publikum som hyllet sine helter.

utgaven av sykkelrittet og det kommer til å bli spektakulært. Vil oppdatere tråden når mer info kommer og jeg sitter på et bedre nett.

RELATERTE BØKER