Bratte gleder

Bratte gleder - Geir Grimeland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Grimeland
DIMENSJON
9,11 MB
FILNAVN
Bratte gleder.pdf
ISBN
1032812469409

BESKRIVELSE

Bratte Gleder - klatring med barn og ungdom handler om klatreglede, gode læreprosesser og sikkerhet i klatring med barn og ungdom. Det er detaljer, sammenhenger og helhet - fra barns naturlige klatrebevegelser og møte med natur, til finslepne klatreferdigheter. Knyttet til grunnleggende innføring i buldring inne, buldring ute og tausikret klatring, formidler boken faglig konkret innhold, tips til trygt og godt lederskap, og pedagogiske perspektiver på klatring med barn og ungdom. Geir Grimeland er erfaren klatrer og høgskolelektor ved Høgskolen i Telemark, der han arbeider med fagfeltene kroppsøving, friluftsliv og idrett. Han har lang fartstid i klatremiljøet knyttet til kursledelse, utvikling av klatrekurs og styrearbeid for Kolsås Klatreklubb, Norsk Tindeklub og Norges Klatreforbund. Grimeland har tidligere utgitt en håndbok i kameratredningsmetoder for klatrere og en historiebok om klatring i Norge gjennom 100 år.

Vi besøker fruktgarder i Ulvik, Norsk Natursenter i Eidfjord og dramatiske Vøringsfossen. Fra Geilo tar vi tog tilbake til Oslo. Bratte gleder Reinertsen Henrik Ibsens gate 4, 4878 Grimstad Vis kart Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige registre. Bratte Gleder - klatring med barn og ungdom handler om klatreglede, gode læreprosesser og sikkerhet i klatring med barn og ungdom.

2 min Publisert: 22.01.12 — 09.41 Oppdatert: 6 år siden «Bratte gleder» handler om klatreglede, gode læreprosesser og sikkerhet i klatring med barn og ungdom. Det er detaljer, sammenhenger og helhet - fra barns naturlige klatrebevegelser og møte med natur, til finslepne klatreferdigheter. De rette plantene for bratte skråninger En velstelt skråning er ofte det som skal til for å gi hagen din det lille ekstra.

RELATERTE BØKER