Introduksjon til film

Introduksjon til film - Lars Thomas Braaten, Stig Kulset, Ove Solum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Thomas Braaten, Stig Kulset, Ove Solum
DIMENSJON
3,27 MB
FILNAVN
Introduksjon til film.pdf
ISBN
9042348661163

BESKRIVELSE

En grunnbok som samler seg om fagfeltets tre hovedområder: filmhistorie, filmteori og filmanalyse. Den behandler filmhistoriske hovedtendenser, setter dem i sammenheng med klassiske teoridannelser og bruker analyseeksempler som kan trekkes inn i undervisningen i film eller videoformat. Boka kan også danne grunnlag for diskusjoner og videre studier innen filmvitenskapelig spesiallitteratur. Denne 3. utgaven har nyskrevne kapitler om dokumentarfilm og div. aktualiseringer ellers, bl.a. om de danske Dogme-filmene.

NB! DENNE VIDEOEN ER ... 67 23 50 00 E-post: [email protected] ... Denne boka behandler fagområdene filmhistorie, filmteori og filmanalyse, fra filmens fødsel på slutten av 1800-tallet og frem til i dag.

Den behandler filmhistoriske hovedtendenser, setter dem i sammenheng med klassiske teoridannelser og bruker analyseeksempler som kan trekkes inn i undervisningen i film eller videoformat. I En introduksjon til egyptisk film -- del 1 så vi på Terrorism and Barbeque og The Terrorist, to kommersielle filmer fra 90-tallet.Her i del 2 vil vi vende blikket mot den uavhengige egyptiske filmen. Dette er filmer produsert av unge, urbane, liberale egyptere (nå kalt Tahrir-generasjonen) som henter sin inspirasjon fra europeiske og amerikanske filmskapere snarere enn egyptiske og som ... Introduksjon til trigonometri.

RELATERTE BØKER