Digital læring i skole og lærerutdanning

Digital læring i skole og lærerutdanning En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,91 MB
FILNAVN
Digital læring i skole og lærerutdanning.pdf
ISBN
7003553097240

BESKRIVELSE

Hvor god er IKT-kompetansen i lærerutdanningen?Skolen og lærerutdanningen påvirker hverandre, også innenfor området IKT og bruk av digitale verktøy. Den siste stortingsmeldingen om lærerutdanningen presiserer at lærerutdanningen må prioritere pedagogisk bruk av IKT og digital kompetanse om man skal klare å holde tritt med praksisfeltet som lærerstudentene skal ut i. Internasjonal forskning viser det samme behovet. Boka, som er en ny utgave av «Skulen og den digitale læringsrevolusjonen» (2007), gir innblikk både i hvordan det står til med den digitale kompetansen i skolen og hvordan lærerutdanningen må arbeide for kunne utdanne digitalt kompetente lærere. Rune Johan Krumsvik er professor i pedagogikk ved Universitetet i Bergen. Øvrige bidragsytere er Marte Blikstad-Balas, Carl F. Dons, Kjetil Egelandsdal, Ola Erstad, Anniken Furberg, Bjarte Furnes, Anne Cathrine Gotaas, Greta Gudmundsdottir, Elen Instefjord, Lise Ø. Jones, Kristine Ludvigsen, Andreas Lund, Ann Sørum Michaelsen, Elisabeth Norman, Geir Ottestad, Fredrik Røkenes, Øystein Skaar og Marianne Øfstegaard.

Det forutsetter dermed en profesjonsfaglig digital kompetanse. Det kan være undervisning i skole eller kursvirksomhet i eller med digitale verktøy, driftsansvar i undervisnings- eller kursbedrift eller liknende. Relevant utdanning er knyttet til oppgavefeltet digital læringsdesign og kan være lærerutdanning, IKT-utdanning kombinert med pedagogisk praksis eller tilsvarende. Smarte valg når du skal bruke teknologi i undervisningen Bruk av teknologi for barn som snart skal begynne eller går i skolen, har den samme hensikten som alt annet verktøy som tas i bruk: det må støtte undervisningen og gi elevene et bedre læringsutbytte enn de ville fått uten teknologi. Digital læring i skole og lærerutdanning.

Digitale muligheter for samarbeidslæring og underveisvurdering (1-10) Digital læring i skole og lærerutdanning Navn: Krumsvik, Rune Johan 1966- (edt) ... Digital innovasjon i skole og lærerutdanning Rune Johan Krumsvik.

RELATERTE BØKER