Fisk og skalldyr

Fisk og skalldyr - Birgitta Rasmusson, Cecilia Lundin | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgitta Rasmusson, Cecilia Lundin
DIMENSJON
8,13 MB
FILNAVN
Fisk og skalldyr.pdf
ISBN
8651524494781

BESKRIVELSE

Vi kan i dag velge og vrake blant utallige fisk- og skalldyrarter i fiskedisken, også eksotiske fiskeslag som vi verken vet hvordan vi skal uttale eller tilberede. Fisk og skalldyr passer svært godt i det moderne kjøkken og med de nye teknikkene innen matlaging. All fisk egner seg ypperlig til wok, grill eller frityrgryte. I Fisk og skalldyr finner du oppskrifter på de klassiske fiskerettene, men også nye spennende retter. Her er det gratenger og supper, patéer og suffléer, salater og marinert fisk, røkt og gravet fisk, silderetter, forretter, sauser og stuinger.Lekre bilder viser skritt for skritt de forskjellige arbeidsmomentene. Til hver oppskrift er det med serveringsforslag som gjør måltidet ekstra spennende og det gjelder den raske lunsjretten eller den helt store festen. Fisk og skalldyr er en helt ny og revidert utgave av vår tidligere populære bok Mat av fisk og skalldyr.

Ingen fisk har betydd så mye for matglede, kosthold og utvikling langs kysten. Kongekrabbe.

Disse matvarene har imidlertid ofte et gunstig innhold av næringsstoffer og kan gjerne inngå i et variert kosthold. Inntak av fisk, fiskeolje og lange flerumettede omega-3-fettsyrer kan redusere risikoen for hjerte-karsykdommer. Fisk og skalldyr Lam Krabbe Vilt Fisk og skalldyr Storfe Egg Lam og fårekjøtt Kylling Kylling og kalkun Grønnsaker Svin.

RELATERTE BØKER