Funksjonshemmet er bare et ord

Funksjonshemmet er bare et ord - Lars Grue | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Grue
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Funksjonshemmet er bare et ord.pdf
ISBN
1434690516032

BESKRIVELSE

Denne boken handler om fysisk funksjonshemning og om dem vi omtaler som fysisk funksjonshemmet. Et av siktemålene med boken er å vise at funksjonshemning er et begrep som har svært mange betydninger. Oppfatninger om hva som er en funksjonshemning og hvem som er funksjonshemmet vil ikke bare variere fra en historisk epoke til en annen, man vil også finne at oppfatningene vil variere fra en samfunnstype til en annen innenfor en og samme epoke. Videre kan oppfatningene variere innenfor ett og samme samfunn i én bestemt tidsepoke. Et annet siktemål med boken er å vise hvordan de av våre medmennesker vi i dag omtaler som funksjonshemmet, selv opplever sin posisjon i samfunnet. Boken er først og fremst skrevet som en innføringsbok for studenter ved universiteter og høyskoler, men alle med interesse for feltet funksjonshemning og forskjellighetens konstituering og opprettholdelse kan ha utbytte av å lese boken.

Dermed kan de, på samme måten som kvinnen over, si at utviklingshemming bare er en del av hvem de er. Dessuten peker Barron (2004) ...

0 Husk imidlertid at betydningen av ord ofte avhenger av konteksten. Så det er også med ordet funksjonshemmet hvorfor man bør sørge for at synonymer som er funnet egner seg egentlig til konteksten der du vil bruke dem. «Bare funksjonshemmet» Jeg har en funksjonsnedsettelse, og den er det knyttet mange fordommer til.

RELATERTE BØKER