Jeg har en mamma med kreft

Jeg har en mamma med kreft - Ruben Bolme Aune | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruben Bolme Aune
DIMENSJON
6,45 MB
FILNAVN
Jeg har en mamma med kreft.pdf
ISBN
6602070469119

BESKRIVELSE

Ruben Bolme Aune (15) var ni år da mamma ble syk. Nå har tenåringen skrevet bok om hvordan det er å leve med en kreftsyk mamma.

- Men jeg var enig i at vi for sikkerhets skyld burde få kulen sjekket ... - Alle elsker mammaen sin, og alle har en «viktig» mor. Men for meg er hun en veiledende styrke.

Den kroppen din har hjulpet deg gjennom tre år med sykdom og har gjort at du har overlevd kreft tre ganger. Jeg synes du skal være stolt over kroppen din, jeg.». Jeg har ikke turt å sagt ifra til henne så hele julen har jeg gått rundt og tenkt på dette, gruet meg veldig til hu skulle ta praten med meg for da ble det mer virkelig at hu har kreft.

RELATERTE BØKER