Knuter

Knuter - Geoffrey Budworth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geoffrey Budworth
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Knuter.pdf
ISBN
9086423842756

BESKRIVELSE

Kortfattet, men samtidig grundig lommehåndbok med de viktigste knoper og stikk, og som imøtekommer en økende interesse for knuter og tauarbeid. 75 forskjellige stikk og knyteteknikker, vist steg for steg med 500 skarpe foto. Boka er organisert i fem deler: Grunnleggende knoper og stikk Båtknuter Fiskeknuter Fritid og klatring Knuter for dekorative formål Geoffrey Budworth har arbeidet med knuter i mer enn 50 år. Forfatteren har skrevet mer enn 10 bøker om knuter og tauarbeid og er også kjent for sine foredrag i TV og radio. Denne lommehåndboken er en komprimert utgave av Knuter og tauarbeid - håndbok og kulturhistorie (Pegasus 2015), og er redigert av tidligere skipper og kursinstruktør Trond Ålvik.

Oversikt over knuter med animasjon: Kjekt å vite, Knuter 11 ekspertknuter: Slik lager du dem Der en sikker knute kan redde liv og sikre verdier, kan en dårlig knute være livsfarlig. Det er derfor helt avgjørende at du vet hvilke knuter du skal bruke hvor, og ikke minst når. Knuter det er lurt å kunne! Det er lurt å kunne noen smarte knuter! Kan du knyte skolissene dine? Eller slipsknute? Her er fire av de mest brukte knutene for båtfolk - og de er lette å lære! For å øve deg trenger du et par passende lange taubiter. Knuter Knutene alle speidere må kunne Der en sikker knute kan redde liv og sikre verdier, kan en dårlig knute være livsfarlig.

Bruksknutene kan grovt deles inn i knoper og stikk.. Ordet «knop» betegner etymologisk en «knapp», en knute i et tau som lager en fortykning på dette tauet. Førerløkke er en fast og pålitelig løkke som kan knyttes midt på tauet..

RELATERTE BØKER