Kon-Tiki ekspedisjonen

Kon-Tiki ekspedisjonen - Thor Heyerdahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Heyerdahl
DIMENSJON
3,71 MB
FILNAVN
Kon-Tiki ekspedisjonen.pdf
ISBN
8379669516717

BESKRIVELSE

Ekspertene tok ikke Heyerdahl på alvor da han påstod at Polynesia var blitt befolket av sør-amerikanske indianere. De hadde jo ikke båter. Men de hadde balsaflåter, sa Heyerdahl. Ennå nektet ekspertene å tro ham. Men i 1947 gjennomførte han og fem kamerater flåteseilasen fra Callao i Peru til atollen Raroia i Tuamotu-gruppen: Kon-Tiki ekspedisjonen. Her forteller Heyerdahl om ekspedisjonen, og i bokas etterord redegjør han for en rekke oppdagelser i dennes kjølvann.

Historien om Thor Heyerdahls Kon-tiki-ekspedisjon er en del av vår felles historie. Den er dokumentert som bok, dokumentarfilm og utallige artikler.

Pris: 169,-Utsolgt Pris: 169,-Utsolgt I 1947 la Thor Heyerdahl og fem kamerater ut på den hasardiøse flåteseilasen som bar navnet Kon-Tiki-ekspedisjonen. Heyerdahl ville ... Thor Heyerdahl ble født i Larvik 6.

RELATERTE BØKER