Passasjeren

Passasjeren - Lisa Lutz | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Lutz
DIMENSJON
5,5 MB
FILNAVN
Passasjeren.pdf
ISBN
7150880467169

BESKRIVELSE

Passasjeren er en spennende, karakterdreven thriller, som har solgt mer enn 200 000 eksemplarer i USA og Canada alene.Når Tanya Dubois finner sin mann død i bunnen av trappen, velger hun å ikke ringe politiet. I stedet tar hun seg en real whisky, svinger bortom elskeren sin for en siste hyrdestund og begir seg på flukt. Hvorfor?I Nebraska tar pengene slutt. Tanya ringer Mr. Oliver og krever at han sender penger og nye identitetspapirer. Han gjør det til slutt, men er så truende at Tanya frykter for livet.Tanya farger håret, forandrer frisyre, bytter bil - alt for ikke å bli oppdaget.I Austin slår hun seg sammen med Blue, en kvinne med en enda mer diffus fortid. Blue tilbyr seg å hjelpe henne, men det er en hjelp som får uante konsekvenser. For å overleve blir Tanya tvunget til å gå lenger enn hun noensinne kunne forestille seg. Hun drives fra by til by, fra identitet til identitet, men kan aldri slappe av, eller slå seg til ro. Tanya jages av en beksvart hemmelighet ... men kan hun rømme fra fortiden sin?«En slik spennende, karakterdreven thriller begrepet «page-turner» ble oppfunnet for.»- Boston Globe

Andre avgifter som drivstofftillegg, derimot, har du ikke rett på å få refundert. Du må be om det. LES MER femte passasjeren er digitalisert fra tredje utgave som utkom i 1990.

Andre avgifter som drivstofftillegg, derimot, har du ikke rett på å få refundert. Du må be om det. LES MER femte passasjeren er digitalisert fra tredje utgave som utkom i 1990.

RELATERTE BØKER