Psykoterapi

Psykoterapi lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Psykoterapi.pdf
ISBN
7595640323580

BESKRIVELSE

Her presenteres norsk psykoterapeutisk praksis gjennom 17 ulike metoder og tilnærminger innen individualterapi, familie- og barneterapi og gruppeterapi. Å søke hjelp og råd hos andre har vært en del av menneskets historie fra tidenes morgen. Siden 1900-tallet har en rekke ulike forståelser av psykoterapi vokst frem, og i dag finnes hundrevis av psykologiske behandlingsmetoder.. Redaktørene har samlet de fremste norske forskerne og klinikerne til å gi en grundig innføring i: - metodens behandlingsmål - hvilken forståelse av psykopatologi som ligger til grunn - grunnleggende begreper - sentrale prosesser og teknikker - behandlingsforskning Gjennom levende kasusbeskrivelser tar forfatterne leseren med inn i terapirommet og viser frem de enkelte metodenes særpreg. Den nyeste forskningen om psykologisk behandling blir presentert, og boken viser også hvordan og hva man skal fokusere på for å bli en god terapeut, uavhengig av hvilken metode man velger å ta i bruk for å hjelpe..

Finn din psykoterapeut blant våre medlemmer. Psykoterapi er en praksis som vitenskapsteoretisk sett føyer seg best inn under den hermeneutiske tradisjonen. Det dreier seg om å utlede "innsiden" av en person og da må man i dialog med vedkommende, og psykoterapeutisk behandling er i og for seg ikke noe annet enn en åpen dialog mellom en terapeut og en pasient. Relasjoner i psykoterapi.

Hvem som helst kan kalle seg psykoterapeut, fordi det ikke er en beskyttet tittel.Det betyr at en person som kaller seg psykoterapeut ikke har samme kompetanse, formelle kvalifikasjoner eller det samme ansvaret som autorisert helsepersonell har. Psykoterapi. Psykoanalytisk psykoterapi er en behandlingsform som baserer seg på regelmessige samtaler mellom pasient og terapeut.

RELATERTE BØKER