Bitcoin og andre digitale valutaer

Bitcoin og andre digitale valutaer lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Bitcoin og andre digitale valutaer.pdf
ISBN
6310365792488

BESKRIVELSE

I markedets første bokasin om fenomenet går vi i dybden på blokkjede-teknologien bak kryptovalutaene og spør om dette er framtiden eller bare en boble. Hvem benytter seg av kryptovalutaer i dag, og til hvilke formål, og hvordan kan også du ta del i handelen? Bokasinet er både en praktisk guide til kjøp og salg og en kritisk analyse av digitale valutaer, deres styrker og svakheter. Her nner du de villeste historiene om store tap og gevinster og tips om hvordan du selv kan unngå fellene. Og ikke minst ser vi på hva som blir den neste store suksessen, i kobbelet av alternativer i kjølvannet av Bitcoin.

Det er ikke uhørt at en kryptovaluta mister 20% av verdien sin over natten - eller vokser tilsvarende mye. Alle som ønsker å investere i kryptovaluta skal derfor være klar over at man må ha is i magen for å ikke bli utslitt av dette markedet. Han har jobbet med digital valuta og blokkjedeteknologi en god stund allerede.

Hvem benytter seg av kryptovalutaer i dag, og til hvilke formål, og hvordan kan også du ta del i handelen? Jensen er også tydelig på at bitcoin og annen digital valuta er formuesobjekter i skatterettslig forstand, og at det er de vanlige reglene i skatteloven som gjelder. Med andre ord øker og faller verdien helt uregulert og tidvis i et svært raskt tempo. Det er ikke uhørt at en kryptovaluta mister 20% av verdien sin over natten - eller vokser tilsvarende mye.

RELATERTE BØKER