Hva kan jeg fortelle deg om dysleksi?

Hva kan jeg fortelle deg om dysleksi? - Alan M. Hultquist | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alan M. Hultquist
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om dysleksi?.pdf
ISBN
7022952163785

BESKRIVELSE

I denne boken møter du Sara, en jente med dysleksi?Sara lærer deg mer om dysleksi ved å bruke sine egne erfaringer. Hun forteller hvordan det er å være dyslektiker, og hvordan det påvirker henne i hverdagen. Sara beskriver hvorfor lesing, skriving, ord og tall er vanskelig. Hun gir også råd om hvordan de rundt henne kan hjelpe. Denne illustrerte boken er full av gode råd og informasjon som kan være til hjelp for venner, familie og fagpersoner som arbeider med barn og unge med dysleksi. Boken er lett å lese og kan brukes som en fellesskapsbok for voksne og barn.

Hultquist fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788244621946 Hva kan jeg fortelle deg om dysleksi? Utskrift E-post Detaljer Opprettet 11.

Hultquist; Bill Tulp (Illustratør) ; Bjørn Faye-Schjøll (Oversetter) I denne boken møter du Sara, en jente med dysleksi? Sara lærer deg mer om dysleksi ved å bruke sine egne erfaringer. Hun ... Hva er dysleksi? Dysleksi, ordblindhet eller lese- og skrivevansker er begrep som brukes om hverandre.

RELATERTE BØKER