Hyttequiz

Hyttequiz - Marit O. Bromark | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit O. Bromark
DIMENSJON
10,71 MB
FILNAVN
Hyttequiz.pdf
ISBN
9821854652797

BESKRIVELSE

Hyttequiz inneholder mer enn 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål til voksne og barn.Her finnes det spørsmål innen mange ulike kategorier, og det er noe for enhver smak.Boken har også en egen del om hytteliv med spørsmål om hyttetradisjoner, friluftsliv, brettspill, familiekos og alt annet man kan gjøre på hytta. Her kan du teste kunnskapene dine. Mye moro for hele familien med quiz på hytta!Frittstående bok i serien Hyttequiz.

Den er perfekt til å ha med på hyttetur eller på reise for å korte tiden. I boken finnes spørsmål i mange slags kategorier: underholdning, film og tv, musikk, geografi og reise, sport, litteratur, natur og vitenskap, mat, historie og samfunn, kjendiser og masse annet. Hyttequiz inneholder mer enn 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål til voksne og barn.

Elin Scott. Publisert 30/06 2015 Oppdatert 26/06 2017.

RELATERTE BØKER