Mekling

Mekling - Grethe Nordhelle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grethe Nordhelle
DIMENSJON
6,11 MB
FILNAVN
Mekling.pdf
ISBN
6111246455507

BESKRIVELSE

Konflikter er uunngåelige. Å lære seg profesjonelle måter å håndtere dem på kan være avgjørende for utfallet av konflikten. Denne boken gir grunnopplæring i konfliktforståelse og mekling. Mekling er en profesjonell kompetanse, der en tredjepart bistår partene. Mekling får stadig større gjennomslag og betydning, og profesjonelle meklere etterspørres på mange ulike områder. For å være gode meklere har vi behov for opplæring i konfliktforståelse og meklingsmetodikk. Denne boken henvender seg til dem som ønsker en grunnopplæring i konfliktforståelse og mekling, og også til praktiserende meklere som trenger påfyll i sin meklingshverdag.

Meklervervet er knyttet til den kommunen mekleren bor i. Ved utvelgelse blir det lagt vekt på personlige egenskaper, som evnen til å takle mellommenneskelige problemer, evnen til å være upartisk, samt tillit i lokalsamfunnet. Definisjon av mekling i Online Dictionary.

Den henvender seg til dommere, advokater, medlemmer av kon Mekling Videre må foreldre som vurderer å ta saken inn for domstolen (mekling etter lov om barn og foreldre) først møte til mekling for å se om man kan finne løsninger. Formålet med meklingen er at foreldrene skal komme fram til en avtale om foreldreansvar, samvær og hvor barna skal bo fast. mekling fungerer godt for mange par ved samlivsbrudd også i Norge, selv om ordningen kan oppleves som påtvunget.

RELATERTE BØKER