Dette er ikke oss

Dette er ikke oss - Neda Alaei | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Neda Alaei
DIMENSJON
11,43 MB
FILNAVN
Dette er ikke oss.pdf
ISBN
4612226625912

BESKRIVELSE

Vinner av KUDs debutantpris!Det er snart et år siden mamma døde. Hjemme må Sanna passe på pappa som bare vil sove og skrive, han spiser nesten ikke, og ser knapt på henne. På skolen er det ikke mye bedre, for bestevenninna har sluttet å snakke til henne. Så begynner Yousef i klassen. Han lærer henne å ta bilder og å se verden på en helt ny måte. Også han har mer ansvar enn en ungdom skal ha, og Sanna finner endelig noen som forstår henne. Men kan hun stole på ham eller er han bare som alle andre?En fin, sår og (dessverre) realistisk roman om ungdom som må ta vare på seg selv når foreldrene ikke makter å være foreldre. Vinner av Kulturdepartementets debutantpris 2019!Fra juryens begrunnelse:«En sikker og velskrevet debut»Nominert til Bokbloggerprisen og Uprisen 2020!Sagt om boka:«Alaei skriver både originalt og troverdig om de komplekse følelsene Sanna opplever [...], samt om de vanskelige valgene hun blir konfrontert med» Ingrid Senje, Barnebokkritikk.no«Ei oppløftande og truverdig framstilling av ung livskraft og livskunst» Janne Karin Støylen, Dag og tid«Jeg blir ikke overrasket hvis Alaei vinner U-prisen for denne boken» Morten Olsen Haugen, AftenpostenSolg til Danmark og Tyskland.

Det binder oss alle sammen, på tvers av hvem vi er og hvor vi er. Bjerken til Dahl malte han utenfor Dresden, og klipp-og-limte den inn i et landskap fra Måbødalen. Dette er de nye karantenereglene! Video: Regjeringen Vis mer Vi har lært at markedet har begrenset verdi i en krisesituasjon, og at det ikke egner seg som hovedmekanisme når knapphet og ... - Når team ikke kan være samlokaliserte, er det en viss fare for at tilliten i teamet svekkes.

Velkommen ... Følg oss på Facebook VB på Pinterest Pin bad og kjøkken VB blogger Abonner på blogginnlegg Du er her: vb.no.

RELATERTE BØKER