Dialog, samspel og læring

Dialog, samspel og læring lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Dialog, samspel og læring.pdf
ISBN
9988462488985

BESKRIVELSE

I denne boka blir artiklar om kunnskaps- og læringssyn kombinert med artiklar om konkrete læringssituasjonar. Det er læring i samspel med andre som står i fokus i boka. Boka vil være av interesse for alle som er opptatt av læring, kulturformidling, og kunnskapsutvikling og som ønskjer å få betre innsikt i kommunikasjons- og samspelsprosessar og korleis kvaliteten på dei kan forbetrast. Boka er spesielt retta mot dei som tar sikte på å bli lærarar og rettleiarar på alle trinn i utdanningssystemet og som treng pedagogisk kompetanse i arbeidet sitt. Har litteraturlister.

Dialog, samspill og læring - Flerstemmige læringsfellesskap i teori og praksis. I Rune Johan Krumsvik & Roger Säljö (red.).

Indhold: Olga Dysthe: Om sammenhængen mellem dialog, samspil og læring ; Sociokulturelle teoriperspektiver på kundskab og læring ; Dialogperspektiv på ... Klasserumssamtaler, deltagerstrukturer og læring : teoretiske traditioner og aktuel forskning i ... Dialog, samspel og læring Av Olga Dysthe Forlag Abstrakt ISBN 9788279350286 Utgitt 2001, Myk perm.

RELATERTE BØKER