Forsvareren

Forsvareren - Tor Langbach | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Langbach
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Forsvareren.pdf
ISBN
3399923887683

BESKRIVELSE

Forsvareren gir en innføring i forsvareryrkets praktiske del, og gir en nyttig oversikt over hva forsvarere gjør, må tenke over og være forberedt på. Etter en lang karriere i rettssalen og som leder for Domstoladministrasjonen er Tor Langbach tilbake med en etterlengtet revisjon av boken Forsvareren. Den gir uvurderlig hjelp til den ferske forsvareren og til advokater som bare sjelden opptrer i straffesaker. Boken er spekket med tips og refleksjoner som ikke bare enhver straffesaksadvokat og advokatfullmektig vil ha nytte av, men også aktorer, dommere og bistandsadvokater. I boken.gjennomgår forfatteren arbeidet fra saken mottas til den er avsluttet, og er levende og underholdende skrevet, uten å miste det praktiske formålet for øye.

Som hovedregel kan en tiltalt bare ha én forsvarer. I sjeldne tilfeller kan det oppnevnes to forsvarere.

The official text is the English version of the website. Please consider reporting inaccuracies to [email protected] or join our translation project! Forsvareren har også bekreftet at hans klient har en form for relasjon til Tom Hagen, som også er siktet for drap eller medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen.

RELATERTE BØKER