Let og finn i jungelen

Let og finn i jungelen - Kirsteen Robson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsteen Robson
DIMENSJON
8,85 MB
FILNAVN
Let og finn i jungelen.pdf
ISBN
2770511065126

BESKRIVELSE

Det syder av liv i jungelen - aper, papegøyer, krokodiller, elefanter, tigere, insekter, planter ... Men klarer du å se alle sammen? På hvert av de fargerike, detaljerte oppslagene i stort format dynger dyrene deg ned med oppgaver. Du må finne frukter til en tiger som vil bli vegetarianer, hjelpe en maur som har forlagt håndvesken, finne et dovendyr uten møll rundt seg, og mye, mye mer.

Et forbrukslån er et lån, som ikke krever et konkret formål. Kipling la i disse lovene bortimot alt som han kjente eller hadde «hørt eller drømt om den indiske jungelen». En del lesere har tolket verket som allegorier om datidens politikk og samfunn.

Se flere bøker fra Kirsteen Robson. Let etter dyr i en sydende jungel, finn et grantre og en ishakke på fjellet, en pingvin i en sukkertøyfabrikk eller en marsboer på en byggeplass! Denne boka har 128 sider med store, flotte og detaljrike landskapsbilder. Å spore opp enkeltgjenstander er gøy og øver opp observasjonsevnen. La barna dine ta del i en lærerik og morsom opplevelse sammen med Ape i vår nye gratis app: Ape på Jungeleventyr.

RELATERTE BØKER