Operativ psykologi 2

Operativ psykologi 2 lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,45 MB
FILNAVN
Operativ psykologi 2.pdf
ISBN
8758537681086

BESKRIVELSE

Boken Operativ psykologi 2: Anvendte aspekter har som hensikt å presentere flere nye tematiske og anvendte aspekter som supplerer og utfyller grunnboken Operativ psykologi. Denne nye boken er i likhet med den første rettet mot operative miljøer «blålysetater» som politi, brann, redning og helse, frivillige organisasjoner, samt andre offentlige og private virksomheter som jobber under tidspress og usikkerhet. Vi tror boken også vil være av interesse for dem som ønsker å forstå og få mer kunnskap om samfunnssikkerhet, ulykker, kritiske hendelser og dramatiske situasjoner som ofte omtales i mediene. I boken kan du lese mer om risikoanalyse, teamtrening, forhandlingsteknikker, effekten av ernæring og fysisk kapasitet, sikkerhetsklima, overlevelse i ekstreme omgivelser, terrorisme, stressmestring, destruktiv ledelse, tillit og moralsk skade. Operativ psykologi 2: Anvendte aspekter er organisert som et operasjonshjul der vi følger en tidslinje fra rekruttering til forberedelser og trening, deretter over til gjennomføring av operasjoner og til sist tilbakeføring til (operativ) tjeneste. Vi er takknemlige for den velvilje og profesjonalitet vi har blitt møtt med av operativt personell som har delt sine erfaringer og lært oss mye om betydningen av operativt arbeid. Vi har derfor valgt å tilegne denne boken dem som står i første linje, og de mange som daglig er involvert i operative innsatser her hjemme og i utlandet. Boken er redigert av professor Bjørn Helge Johnsen (dr.psychol.) og professor Jarle Eid (dr.psychol.) ved Universitetet i Bergen. Begge har lang erfaring fra forskning, kriseberedskap og innsats i operative sammenhenger.

I en bedrift vil en operativ ledelse være «daglig leder», mens formell juridisk leder eller ansvarlig vil være «styreleder». Jarle Eid og Bjørn Helge Johnsen (red.) | Operativ psykologi Bergen: Fagbokforlaget, 2005 Kr 459. 413 sider Dette er en bok som skrevet for å passe inn i et kurs i operativ psykologi ved Universitetet i Bergen. Søkeresultater for Operativ psykologi og studiehefte - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

juli Helsemyndighetene hadde ingen plan for hurtig mobilisering av helsepersonell etter terrorangrepet i 2011, og det måtte improviseres. Ledelse betegner den styrende delen av en leders arbeide. Lederen har normalt det øverste ansvaret i en virksomhet..

RELATERTE BØKER