Sikkerhetsloven

Sikkerhetsloven lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Sikkerhetsloven.pdf
ISBN
7363245306807

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør.

Sikkerhetsklarering. Virksomheter som er omfattet av sikkerhetsloven er pliktet til å gjennomføre forebyggende sikkerhetstiltak. Sikkerhetsloven og NIS-direktivet har åpenbare tangeringspunkter.

Det er dette som utløste demonstrasjonene. Den siste britiske guvernøren i Hongkong mener at Kina med den nye sikkerhetsloven for Hongkong svikter det halvautonome territoriet. Sikkerhetsloven (Lov om forebyggende sikkerhetstjeneste) er en norsk lov som har til formål å legge forholdene til rette for effektivt å kunne motvirke trusler mot Norges selvstendighet og sikkerhet og andre vitale nasjonale sikkerhetsinteresser, ivareta den enkeltes rettssikkerhet, og trygge tilliten til og forenkle grunnlaget for kontroll med forebyggende sikkerhetstjeneste. Her finner du informasjon om sikkerhetsklarering, adgangsklarering, autorisasjon og klareringsprosessen.

RELATERTE BØKER