Gi og motta tilbakemeldinger

Gi og motta tilbakemeldinger - Guro Øiestad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guro Øiestad
DIMENSJON
5,44 MB
FILNAVN
Gi og motta tilbakemeldinger.pdf
ISBN
4816236745293

BESKRIVELSE

En tilbakemelding kan være vanskelig å gi og krevende å ta imot. Du lurer kanskje på hvordan du kan gi kollegaen din konstruktiv kritikk som gjør at samarbeidet løsner.Som leder funderer du muligens på hvordan du skal bidra til motivasjon i staben. Du har kanskje opplevd at feilplassert ros fra andre kan oppleves som flengende kritikk. Og du vet hvor løftet du og andre blir av anerkjennelse som treffer. Denne boken gjør det vanskelige mulig - og mer forståelig: Vi mennesker er avhengige av anerkjennelsen som ligger i en konkret og vennlig tilbakemelding, og vi trenger en gang iblant å bli korrigert via andres blikk. Å bli sett og lyttet til av andre er grunnmuren for gode fellesskap. Forfatteren utforsker kunsten å gi og motta tilbakemeldinger, både ros og ris, gjennom temaer som tillit, tilknytning, dialog, og motivasjon, og gir heldigvis også konkrete kjøreregler for hvordan du gjør det i praksis. Med sine tidligere kritikerroste utgivelser Feedback og Kritikk som grunnmur, viser forfatteren hvordan vi bygger hverandre gjennom kraften i tilbakemeldinger.

«Lykke til, da. Bare spør om det skulle være noe», sier du høflig i det du trekker deg bort fra den nyansatte, og mot dine faste oppgaver. Kjøp 'Gi og motta tilbakemeldinger, om å bygge hverandre' av Guro Øiestad fra Norges raskeste nettbokhandel.

Vis også forståelse for og gjenkjennelse i at korrigerende tilbakemeldinger kan være utfordrende å motta. Og at det ikke er personlig eller vondt ment. Tilbakemeldinger bør ses på som en gave - både fra den som gir og den som får! Vi ser nå at Joharis Vindu er et flott verktøy for å forstå grunnlaget for å motta tilbakemeldinger av alle typer.

RELATERTE BØKER