Muntlig kommunikasjon i arbeidslivet

Muntlig kommunikasjon i arbeidslivet - Kjell G. Rosland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell G. Rosland
DIMENSJON
10,18 MB
FILNAVN
Muntlig kommunikasjon i arbeidslivet.pdf
ISBN
3082978881933

BESKRIVELSE

I dagens arbeidsliv kreves det hurtig og presis kommunikasjon. En dyktig leder må kunne forstå og bli forstått av sine kollegaer samt kunder og andre eksterne kontakter.Boka tar for seg både verbal og ikke-verbal kommunikasjon. Den behandler kunsten å lytte, hvordan vi kan bidra til å skape konstruktive samtaler, samt håndtering av vanskelige situasjoner og konflikter.Møter som arbeidsform blir grundig gjennomgått. Boka tar for seg møteledelse, gjennomføring av et godt møte og drøfter hva som er god møtekultur.Boka er preget av eksempler og konkrete tips. Den henvender seg i første rekke til arbeidsledere, men egner seg for alle ledere som ønsker å bidra til en åpen og god dialog.

Rosland. Les utdrag Boka tar for seg verbal og ikke-verbal kommunikasjon.

Den behandler kunsten å lytte ... Kjøp 'Muntlig kommunikasjon i arbeidslivet, en praktisk innføring' av Kjell G. Rosland fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER