Et godt sted

Et godt sted - Nils-Øivind Haagensen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
12,99 MB
FILNAVN
Et godt sted.pdf
ISBN
6442168291708

BESKRIVELSE

I denne samlingen (-99), som den forrige, skriver Haagensen i spennet mellom øyeblikket og den nære personlige fortid. Her er skildringen av barndom/ungdom, oppvekst og erindringer om kameratsskap, om byen som trygg havn og som stengsel, og den vanskelige veien fra gutt til mann.god nattdet er nattmen det er ikke siste sjansejeg deler ut lommelykter og livvakter jeg deler ut blodtype A det drysser fra himmelens feiteste sigar det drysser et annet sted ned over oss jeg er lenket fast her

Den nasjonale strategien, "Bolig for velferd" (2014-2020), skal samle og målrette innsatsen slik at flere får et godt sted å bo. Barnehagen skal være et godt sted å være for barn, foreldre og ansatte. Verdiene til Frogn kommune - respekt, raushet, engasjement, og profesjonell skal gå som en rød tråd i barnehagens arbeid.

Vi ligger tett ved skogen som byr på varierte aktiviteter for oss. Her kan vi utfolde oss i naturen og bruke det den byr på som et utgangspunkt for de ulike temaene vi bruker gjennom året. Under seminaret "Agder - et godt sted for hurtigvoksende bedrifter?" som arrangeres på Teateret 11.

RELATERTE BØKER