Jan Six og hans mange liv

Jan Six og hans mange liv - Geert Mak | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geert Mak
DIMENSJON
9,4 MB
FILNAVN
Jan Six og hans mange liv.pdf
ISBN
1899254369451

BESKRIVELSE

Dette er historien om Jan Six, hans familie og hans mange liv. Portrettet av ham sies å være det fineste hans venn Rembrandt noen gang malte, og det henger fremdeles i familiehuset ved Amstel-elven. Jan Six kjente alle i 1600-tallets Amsterdam, fra dikteren Vondel til filosofen Spinoza. Men hva var det egentlig som foregikk i hodet til denne patrisieren og kunstsamleren fra 1600-tallet? Notatboken hans er bevart i det rikholdige familiearkivet sammen med tusener av notater, alt fra oppskrifter, anekdoter og religiøse anskuelser, til grove vitser.Etter ham fulgte nye menn. Den dag i dag heter eldste sønn av eldste sønn i familien Six alltid Jan Six. De ble borgermestere og vitenskapsmenn, de ervervet stor rikdom og stavret seg noen ganger også pukkelrygget, fattige og ensomme gjennom livet. Alt ligger gjemt i familiehuset; i endeløse korrespondanser gjennom fire århundrer, om små og store saker.Jan Six og hans mange liv er historien om en overklassefamilie fra Amsterdam gjennom fire århundrer. Samtidig er det historien om byen og tidsånden, om ambisjoner og begrensninger, om storhet og den evige angsten for undergang og nedgangstider.«Downton Abbey i Amsterdam» De Telegraaf

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788202556501 Dette er historien om Jan Six, hans familie og hans mange liv. Portrettet av ham sies å være det fineste hans venn Rembrandt noen gang malte, og det henger fremdeles i familiehuset ved Amstel-elven.

Samtidig er det historien om byen og tidsånden, om ambisjoner og begrensninger, om storhet og den evige angsten for undergang og nedgangstider. Fra forlagets omtale: Dette er historien om Jan Six, hans familie og hans mange liv. Jan Six kjente alle i 1600-tallets Amsterdam, fra dikteren Vondel til filosofen Spinoza. Dette er historien om Jan Six, hans familie og hans mange liv.

RELATERTE BØKER