Mosestille

Mosestille - Kjersti Ericsson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Ericsson
DIMENSJON
9,41 MB
FILNAVN
Mosestille.pdf
ISBN
9300661319656

BESKRIVELSE

Naturen spiller en stor rolle i Kjersti Ericssons poetiske univers. Ofte med utgangspunkt i et lite utsnitt av det norske, nære landskapet åpnes tankerom som kan spenne til andre verdensdeler, eller andre epoker i historien. Samtidig er det med et sosialt engasjement Kjersti Ericsson bruker blikket sitt, og hun vier her plass til blant andre vanskeligstilte barn og flyktninger.En egen suite i denne samlingen gir stemme til kvinnene som deltok i det store Telangana-opprøret under ledelse av kommunistpartiet mot føydalherrer og imperialisme i delstaten Hyberabad i India 1948-51. De var fattige bondekvinner, intellektuelle bykvinner og døtre fra tradisjonelle familier, både hinduer og muslimer.

om trær som vokser seg skakke i trange skyggefulle hager, men som likevel (eller nettopp derfor) gjør inntrykk og som man husker livet ut Betegnelse: Debatten om barnevernets oppgaver har tatt opp spørsmål som dreier seg om makt og ansvar i forholdet mellom familien og det offentlige. D inkl.

(Lyrikk, 1995) Katten stryker seg inntil oss. (Lyrikk, 1993) Kjønnsspillet.

RELATERTE BØKER