Dit du går

Dit du går - Liv Almendingen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Almendingen
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
Dit du går.pdf
ISBN
4382268449871

BESKRIVELSE

Endelig går det mot bryllup på Bjørnstad, og Maja stråler. Men midt på natten blir hun vekket av en engstelig Kjerstina. Det hun forteller, får Majas blod til å fryse til is.Kitty overhører en samtale som ikke er ment for hennes ører. Hun forlater Bjørnstad i sjokk, og lover seg selv å aldri vende tilbake.Maja stivnet da alvoret gikk opp for henne. Var det ikke bare en forkjølelse likevel? Hun så for seg den vakre brudekjolen, buketten med rosene og det festpyntede bordet. Det var som om stemmen fra marerittet hånlo av henne: Det blir ikke noe bryllup, Maja Lillås. Det blir ikke noe bryllup!

Hvor du meg fører ene, jeg følger med.» Ivar Gjerdi diakon Kjøp Dit du går fra Norske serier Endelig går det mot bryllup på Bjørnstad, og Maja stråler. Men midt på natten blir hun vekket av en engstelig Kjerstina.

Inngår i ditt medievalg. Legg til huskeliste.

RELATERTE BØKER