Sjå meg! Høyr meg!

Sjå meg! Høyr meg! - Birger Angvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birger Angvik
DIMENSJON
6,53 MB
FILNAVN
Sjå meg! Høyr meg!.pdf
ISBN
5305529319868

BESKRIVELSE

Latinamerikansk litteratur ble verdenskjent fra 1960-tallet, da den såkalte "boom-gruppa" fikk sine romaner og noveller spredt til enorme leserkretser og formet sin egen kanon. Denne boka forteller om en rekke forfattere og tekster som havnet ufortjent i skyggen av boom-fenomenet. Hovedvekten er lagt på to nasjonale litteraturer, Mexico og Cuba, i tiden mellom 1950 og 2000. Har litteraturliste.

Silja er ni, snart ti, men tripper foran det høyre skapet. Sjampoen, kremene og hårføneren har Silja allerede begynt å bruke, men hun har ikke åpnet det store, brune smykkeskrinet i lær. Fortell meg det er et tekst felt der du kan skrive inn ord og uttrykk om hva du vil gjøre, og raskt få tak i funksjonene du vil bruke eller handlinger du vil utføre.

Hvilket av hjulene på bilen beveger seg ikke når du svinger til høyre? Reservehjulet. 6.

RELATERTE BØKER